Contact La Fuente del Amor

Wil je een (koppel)sessie boeken of meedoen aan een training? Vul dan onderstaand contact formulier in:

Naam(Vereist)
Inschrijving nieuwsbrief
Wij sturen af en toe een update over onze activiteiten. Wil je die ontvangen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locaties

Individuele Sessies en Koppelsessies

Huize Eigen-Wijze, Vertonsweg 1, Burgh-Haamstede
of
Centrum Zero-Point, Ceresstraat 29, Breda

Trainingslocaties

Centrum Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a, Breda
Centrum Zero-Point, Ceresstraat 29, Breda

Centrum Padma, Verwerijstraat 51a, Middelburg

Centrum Savita, Winterberg-Niedersfeld, Duitsland
Hotel Val Sinestra, Sent, Zwitserland

KVK: 91983010
BTW-nummer: NL86583903B01
Bank: La Fuente Del Amor NL93INGB0106488341

Algemene Voorwaarden

De activiteiten binnen de trainingen en workshops hebben tot doel te leiden tot bewustwording en zelfontwikkeling. Tijdens de activiteiten vinden zangoefeningen, dansoefeningen, zelfonderzoek, lichaamswerk en contact- en communicatieoefeningen plaats.
De deelnemer,

  • aanvaardt de verantwoordelijkheid voor de mogelijke directe of indirecte gevolgen daarvan;
  • zal de docenten of assistenten niet verantwoordelijk stellen voor enig (vermeend) psychisch of lichamelijk letsel dat hiervan het gevolg zou kunnen zijn;
  • aanvaardt de verantwoordelijkheid voor enige schade die voort zou kunnen vloeien uit het gebruik van de ruimte waarin de lessen gegeven worden;
  • aanvaardt de betalingstermijn en de hieronder genoemde annuleringscondities.

Bij calamiteiten onzerzijds zal een alternatief worden geboden. Mocht een alternatief niet haalbaar zijn dan zal het cursusbedrag, indien van toepassing naar rato, worden geretourneerd.

Annuleringsvoorwaarden

Individuele sessie
Wanneer een sessie korter dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd of wordt verplaatst, wordt het gehele bedrag van de sessie in rekening gebracht.

Trainingsdagen en -middagen
Annuleren kan tot 6 weken voor de start van de training/workshop. Je krijgt dan je inschrijfgeld terug met inhouding van 35 euro administratiekosten. Tot 3 weken voor de start wordt 50% van het bedrag geretourneerd. Bij annulering korter dan 3 weken vindt er geen restitutie meer plaats. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. Neem daarvoor even contact op.

Trainingsweken of Jaartraining
Annuleren kan tot 8 weken voor de start van de weektraining of jaartraining. Je krijgt dan je inschrijfgeld terug met inhouding van 35 euro administratiekosten. Tot 6 weken voor de start wordt 50% van het bedrag geretourneerd. Bij annulering korter dan 6 weken vindt er geen restitutie meer plaats. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. Neem daarvoor even contact op.
Bij eventuele tussentijdse beëindiging van de jaartraining zal geen restitutie plaats vinden en kan jouw plaats niet door iemand anders ingenomen worden.