De Gouden Tantra opent je zintuigen voor meer Schoonheid, Liefde en Leven

Wat is Tantra voor ons?

Tantra bij De Tantrische Weg is het pad van de Gouden Tantra. Voor de Gouden Tantra staan de manifestatiekracht en de overgave van het bewustzijn voorop; Shiva en Shakti.

Tantra bij De Tantrische Weg is Tantra die gestoeld is op een eeuwenoude filosofie, maar die we beoefenen in een moderne vorm die, voor jou en mij, passen in ons dagelijks leven. Vaak wordt Tantra geassocieerd met seksualiteit. De Tantrische Weg omvat seksualiteit als een onderdeel van Tantra, omdat Tantra uitgaat van de levensenergie die alles omvat, die in jou en mij leeft, die wil stromen en wil léven. Tantra bij de Tantrische Weg gaat zo veel verder dan alleen maar dit gegeven…. Het gaat over wérkelijke aandacht, wérkelijke aanwezigheid, wérkelijke bezieling, wérkelijk contact.

De Tantrische Weg gaat over leven vanuit je Natuurlijkheid en onderzoeken wat je hebt buiten gesloten en hoe het is om het hele leven weer te omvatten. Dit pad brengt een gouden rand om je leven en je relatie, met alle schoonheid, alle liefde, zachtheid en intimiteit. Dit gaat ook over het uiten van je waarheid, het voelen van je vuur, en het communiceren van je verlangens. Wat een rijkdom als alles welkom mag zijn in jouw leven!

Eleonora Bot en Peter Schoutens hebben La Fuente del Amor opgezet vanuit hun passie voor leven vanuit Schoonheid, Aandacht, Aanwezigheid en Intimiteit. Zij hebben ruim 20 jaar ervaring in het geven van groepstrainingen en als therapeut. Kijk bij ‘over ons’ voor meer informatie.

Bij de workshops, trainingen en sessies krijg je praktische tools mee waarin je Tantra kan gaan ervaren in je leven en in je relatie. Alle trainingen zijn in een veilige setting en veelal met kleding aan.

Tantra bij de Tantrische Weg helpt jou om een Gouden Randje te weven om je leven en je relatie. Het opent je leven voor meer levensvreugde, flow en liefde en geeft een nieuwe visie en inspiratie op je leven.

Kwaliteit en professionaliteit vinden wij zeer belangrijk! Wij zijn aangesloten bij de Tantrawijzer en houden ons aan de Gedragscode voor professionele Tantrabeoefenaars.