Tantra sessies voor partners

Tantra is als tango dansen:
aanwezigheid, verbinding en overgave

Eleonora Bot

“Tantra is voor mij als tangodansen: ik stem me af op mijn eigen lijf, mijn eigen basis en van daaruit ga ik in contact met mijn danspartner, waarbij ik voel, afstem, volg, meebeweeg, speel en me laat smelten in de omarming en in de muziek. Dit vraagt overgave, aanwezigheid en verbinding.

De Tantrische Weg is eenzelfde dans. Tantra betekent voor mij léven, waarbij ik mijn gevoelens en ervaringen helemaal toe laat en daarin verschijn aan mijn geliefde. Met La Fuente del Amor wil ik een plek bieden waar geliefden elkaar weer kunnen zien, aanraken en elkaars taal spreken, daar waar het écht is.

In mijn vrouwentrainingen wil ik de vrouwen uitnodigen om weer in contact te komen met hun hart, hun adem, hun seks, hun léven. Daar waar ze zich misschien afgescheiden kunnen voelen door alle rollen die ze te vervullen hebben, wil ik hen uitnodigen om weer te gaan voelen en stromen.

Vanaf mijn 22e jaar begeleid ik mensen, en met name vrouwen, op hun levenspad als coach, counselor & trainer.”

Peter Schoutens

“Ik heb 40 jaar ervaring in de begeleiding van groepen en individuen op hun weg naar bewustwording.

De Tantrische Weg vraagt van mij om steeds weer opnieuw met mijn zintuigen open in het leven te staan. Tantra betekent voor mij “Leven in Aanwezigheid”. Als ik tango dans wil ik mijn lichaam in de muziek voelen, als ik zing wil ik de betekenis van de mantra voelen, als ik mijn geliefde omhels wil ik haar hart voelen. En dus mijn eigen hart.

Ik nodig met name graag mannen uit, om zich te openen in de ademhaling, in de stem, in het genieten van hun lichaam en de schoonheid van het leven. Ik nodig graag stellen uit om uit het hoofd te komen naar de lichamelijke ervaring en een gezamenlijk compassievol hart.”