Introdagen ‘De Tantrische Weg’

La Fuente del Amor ziet Tantra als een manier om meer schoonheid, aandacht en liefde in je leven en je relatie te brengen. Peter en Eleonora, beiden ervaren trainers en therapeuten, nemen je deze dag mee in de Gouden Tantra, wat een pad van bewustwording, verdieping en verbinding is.

De Gouden Tantra gaat niet per sé over seksualiteit, maar over jouw vitale levensenergie. Tijdens deze dag doen we mooie, verdiepende rituelen, meditaties en contactoefeningen om je te inspireren om je huidige of toekomstige relatie te verdiepen en intiemer te maken. Alle oefeningen zijn met kleding aan. Als (gelegenheids)koppel kun je alle oefeningen samen doen. Om de ervaringen zo direct mogelijk te maken, worden veel oefeningen omlijst met onze livemuziek!

Als je als (gelegenheids)koppel komt, dan kan deze dag zeer verdiepend werken voor je relatie. Als individu ontdek je hoe je je leven nog tantrischer, stromender en levendiger maakt.

Je krijgt op deze dag al meteen praktische tools mee voor je leven en je (toekomstige) relatie. Als koppel kunnen jullie onderzoeken of de Jaartraining voor Geliefden, die in 2025 start, iets voor je kan betekenen.

 • Data:
  2 juni voor individuen en koppels in Zuiderlicht Breda
  3 november voor Geliefden en Gelegenheidskoppels in Zuiderlicht Breda
  30 november voor individuen en koppels in Zero-point Breda

 • Tijd: 10 – 17 uur

 • Locaties:
  Zuiderlicht in Breda
  Zero-Point in Breda

 • Prijs: € 135,- incl. koffie/thee/lekkers. Zelf graag lunch meenemen.

Kundalini Light Breath

Op deze dag leer je je Kundalini Energie vrij te laten stromen. Kundalini-energie is de levenslust, die de zintuigen opent. Als deze slaapt, voel je weinig; als deze stroomt gaan je zintuigen open, waardoor je lichamelijk meer ervaart en het leven meer toe staat.

Tantra is adem, beweging en geluid. Deze dag concentreren we ons op de adem en de mogelijke blokkades daarin. Dit wordt een fantastische healing voor jou en jouw hele energiesysteem! Aan het einde van de dag voel je je vol levensenergie. Je lichaam en geest zijn geheeld.

Na de laatste Kundalini Light Breath dag kregen we de volgende reacties:

Dit was echt een WAUW-ervaring. Nog nooit heb ik zoiets beleefd!‘ – Joost

Ik heb al veel ademmeditaties gedaan, maar deze was subliem.‘ – Tine

De manier waarop jullie mij meenamen voelde vertrouwd en veilig, waardoor ik me vol over kon geven aan deze prachtige ervaring.‘ – Jet

Ook tijdens onze introductiedagen en trainingsweken en Jaartrainingen maken we veel gebruik van de adem.

Je bent van harte welkom!

 • Data:

  Zaterdag 24 augustus in Zero-Point in Breda
  Zaterdag 28 september in Zero-Point in Breda

 • Tijd: 10 – 17 uur

 • Locaties:
  Zuiderlicht in Breda
  Zero-Point in Breda

 • Prijs: € 135,- incl. koffie/thee/lekkers. Zelf graag lunch meenemen.